Byturen

Heisann!

Jeg skulle jo egentlig høre på Christopher, Hedda og Sofia spille og synge i byen, men det kom jeg selvfølgelig 5 min forsent til. Såppas vimsete som jeg er burde jeg egentlig forutsett at noe sånt skulle skje.

Jeg handler jo selvfølgelig litt julegaver for tiden, som mange andre, så vi dro opp til kontoret/leiligheten til Alexander, der faren hans er gullsmed! Han solgte smykker på 50-80% salg, det ble veldig billig!! Billig og bra, hehe..

Alt dette er ekte sølv, og du fikk også piercinger i kirurgisk sølv, som visstnok har veldig god kvalitet ♥ Handlet litt her, men kan jo ikke røpe noe siden venner og slikt leser bloggen min :) Anniken og Alexander :)Trodde seriøst jeg skulle dø av sjokk når jeg så den ulven der i stua!! Nå er vi bestevenner da ♥Nathalie og Camilla kom også etterhvert, vi var egentlig i byen med de også fra starten av :) Camilla kjøpte seg Parajumer tidligere i dag da, (heldig)grisen!Fine jentene mine♥Man får jo LITT julestemning hvertfall, av å gå i gatene i Tønsberg med tente lys og dekorasjoner av juletrær og slikt rundt om kring. Snøen ble jo regnet bort for noen dager siden, så det er allikevel ikke sånn at jeg tenker at det snart er jul!

I kveld skal jeg sitte barnevakt, tror det blir deilig med en lørdag hjemme. Har vært så mye på farten i det siste, så jeg trenger det!

Hva skal du i kveld?

Ha en fin kveld alle sammen ♥

Image and video hosting by TinyPic

9 kommentarer

skal ikke så mye, koselige bilder<3

haniie - kommenterer tilbake

10.des.2011 kl.17:43

Søte bilder!
Med Jonh <3

Vilde

10.des.2011 kl.18:03

Dere stakk rett før de begynte å synge ;)

Thea-Kommenterer alltid tilbake!

10.des.2011 kl.18:34

Så fine bilder ♥♥♥

Camilla - kommenterer tilbake <3

10.des.2011 kl.19:39

så fine bilder :D
Kjempefine bilder ! :)
finebilder <3
Fine bilder!

Skriv en ny kommentar

noragbakke

noragbakke

16, Nøtterøy

Hei! Jeg heter Nora, og er 16 år. På fritiden danser jeg ballett og spiller fotball. Jeg blogger om livet mitt, og andre ting som faller meg inn!

Kategorier

Arkiv

hits