Svar på spørsmålene, skriftlig

Hei!

Som tidligere skrevet ble ikke videobloggen av Emilie og meg spesielt seriøs, så tenkte å ta noen av spørsmålene skriftlig også, så det blir litt mer seriøst!

Hvor vil du bo når du blir voksen? - Hmm. Det er jo veldig vanskelig å si hvor man ender opp om flere år fremover, men akkurat nå ser jeg for meg at jeg bor på Østlandet i allefall!

Hva driver du med på fritiden? - Jeg spiller fotball, og danser klassisk ballett. Jeg er ikke spesielt flink i fotball, men kroppen trenger jo trening så... Bortsett fra det er jeg mye med venner, også er jo skolearbeid noe jeg (dessverre!) ofte må prioritere.

Bestevenninne? - Hater sånne spørsmål! Jeg har jo noen venner som er de aller nærmeste, men de vet det jo selv. Jeg har derimot mange gode venner! :)

Hvor kjøpte du maccen din, og hvor mye kostet den? - Jeg kjøpte den i Ålesund, på eplehuset/appstore eller hva det heter. Den kostet rundt 10-11 000.

Hva ønsker du deg til jul? - Det er noen spesielle klær jeg ønsker meg. Jeg ønsker meg også noen skjerf, og blant annet et smykkestativ hadde vært praktisk! Litt forskjellig.

Hva er drømmen din? - "Drømmen" min er vel det å ha et "godt" liv med venner og andre jeg bryr meg om. Få en bra jobb og reise masse!! Bortsett fra det så har jeg ikke noe "drøm" som for eksempel å bli fotballstjerne liksom... haha.

Hva var snittet ditt på ungdomsskolen? - Det var rundt 5. Jeg har gått en del nå tror jeg! Det var en veldig stor overgang å gå fra US til VGS, men etter jul skal jeg jobbe bra har jeg tenkt!

Kan du turne, og hvilke triks kan du? - Hahaha. Som dere kanskje så i videoen så er jeg ikke spesielt flink til å turne! Jeg kan stå på henda og slå hjul, men ikke noe mer. Jo, også stupe kråke da selvfølgelig. Nesten!

Har du noen i kikkerten og hvem? - Nei, ikke akkurat nå.

Har du julestemning? - Nei, ikke i det hele tatt! Vi hadde snø her, og da gledet jeg meg litt til jul, men akkurat nå virker det som det er høst eller noe her, så ja..

Smiler du til alle på gata? - Det er vel ikke normalt å smile til ALLE på gata. Det spørs jo veldig hvem det er! Er det noen jeg kjenner så smiler jeg jo selvfølgelig, og bekjente også. Jeg ser ikke på meg selv som noen spesielt overlegen person i grunn :)

Sånn! Håper dere fikk litt bedre svar nå!

 

Image and video hosting by TinyPic

Én kommentar

19.des.2011 kl.22:36

dette er en kommentar

Skriv en ny kommentar

noragbakke

noragbakke

16, Nøtterøy

Hei! Jeg heter Nora, og er 16 år. På fritiden danser jeg ballett og spiller fotball. Jeg blogger om livet mitt, og andre ting som faller meg inn!

Kategorier

Arkiv

hits